Zevende nieuwsbrief vacatures Hoogeveen

Goedemiddag!
Hier is de zevende nieuwsbrief van Vacatures Hoogeveen.

Hieronder volgt een overzicht van nieuwe vacatures in Hoogeveen en direkte omgeving deze week!

Receptionist(e) (32 uur) – Timing – Hoogeveen
In deze functie ben je voornamelijk verantwoordelijk voor baliewerkzaamheden en telefoonaanname. Wanneer jij ook kunt ondersteunen bij projecten in Word en Excel dan is dit een pré.

Verkoopmedewerker – Welkoop – Hoogeveen
Welkoop is het merk voor Tuin & Dier. We richten ons op consumenten die van het buitenleven houden, een tuin hebben of dieren verzorgen.

Verkoopmedewerker (30 uur) – C&A – Hoogeveen
C&A Nederland is de fashion retailer waar jij jouw energie en passie voor fashion kwijt kan. Als verkoopmedewerker draag jij bij aan een optimaal winkelbeeld en inspireer jij de klanten om het beste uit zichzelf te halen.

Commercieel administratief medewerker m/v – GrainPlastics BV – Hoogeveen
Wij zijn per direct op zoek naar een commercieel administratief medewerker voor ons kantoor in Hoogeveen

Secretarieel medewerker Westerbork
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als secretaresse? Heb jij een proactieve, meedenkende houding en vind jij het leuk om een breed takenpakket op je te nemen?
Dan is Manpower op zoek naar jou!

Verkoopmedewerker juwelier | 0-uren contract – Lucardi – Hoogeveen
Heb jij altijd al willen werken bij de leukste juwelier van Nederland? Dit is je kans! Wij zijn namelijk op zoek naar een nieuwe verkoopmedewerker.

Weekendkracht – Verkoopmedewerker Vers te Hoogeveen
Vion Retail Nederland B.V. is met haar winkelorganisatie onderdeel van Vion Food Group. De winkelorganisatie is als Shop-in-Shop actief met 31 vestigingen binnen een bekende supermarkt organisatie, waar wij verantwoordelijk zijn voor de ambachtelijke versafdelingen.

Operator 3 ploegen – Synsel Techniek – Hoogeveen
Dit internationale productiebedrijf in de voedingsmiddelenindustrie staat bekend om hoogwaardige procestechniek dat je terug vindt in hun productieprocessen.

Politieagent worden? Schrijf je nu in.
Wil je graag werken als agent? Dan volg je eerst de basis politieopleiding op mbo-4 niveau. In deze brede beroepsopleiding word je in twee jaar klaargestoomd voor het politievak. En na de opleiding? Dan heb je niet alleen een erkend politiediploma, maar ook direct een baan als politieagent in een basisteam.

Klantvriendelijke avonturier gezocht in het zonnige Athene!
Ben jij in deze tijden toe aan een nieuw avontuur? Wil jij wel eens weten hoe het is om te wonen en werken in het zonnige Athene? Dan is dit jouw kans! Lees snel verder en laat je verrassen door de veelzijdigheid van Athene!

Tip! Volg ons ook op social media:
Vacatures Hoogeveen Facebook
Vacatures Hoogeveen LinkedIn
Vacatures Hoogeveen Twitter

Heeft u zelf een vacature?
Voor slechts 5 euro plaatsen wij uw vacature op onze site, op onze Facebookpagina, op LinkedIn, op Twitter EN in onze nieuwsbrief.
Stuur een PM naar onze Facebookpagina voor meer info: https://www.facebook.com/Vacatures-Hoogeveen-122103521312742

Deze nieuwsbrief kun je ook op onze website lezen:
https://www.vacatures-hoogeveen.nl/zevende-nieuwsbrief-vacatures-hoogeveen/

Wat vind jij er van?


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Hoogeveen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...