Vierde nieuwsbrief vacatures Hoogeveen

6 maart 2021

Goedemiddag!
Hier is de vierde nieuwsbrief van Vacatures Hoogeveen.
Inmiddels hebben 43 mensen zich ingeschreven voor de nieuwsbrief. Heel goed.

Hieronder volgt een overzicht van nieuwe vacatures in Hoogeveen en direkte omgeving deze week!

Fulltime verkoper – Kaasgroothandel Koekoek – Hoogeveen
Kaasgroothandel Koekoek BV is een familiebedrijf dat al 40 jaar bestaat. Onze activiteiten omvatten voornamelijk de levering van kaas aan de eigen franchiseformule ‘Kaaspakhuis’.

Medewerkers bediening – De Beren – Hoogeveen
Tover jij een glimlach op een ieders gezicht? Dan heb jij jouw baan gevonden! Voor ons restaurant in Hoogeveen zijn we op zoek naar medewerkers voor in de bediening.

Verkoper – Boels – Hoogeveen
Ben jij iemand die enthousiast advies kan geven aan onze klanten? Heb jij ook nog eens technische affiniteit? En lijkt het jou daarnaast een uitdaging om verantwoordelijk te zijn voor het complete verhuurproces? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Operator, 5 ploegen – Attero – Wijster
Afval is geen rommel! Bij Attero in Wijster kun je als operator een hoop leren als het gaat om het verwerken van huisafval. Opgeleid worden tot procesoperator B in een vijf ploegendienst? Geen probleem!

Heftruckchauffeur – Attero – WIJSTER
Logistieke duizendpoot, magazijnmeester of heftruckfanaat. Voel jij je aangesproken door 1 van deze gekke functienamen? Of herken jij je enkel in de woorden logistiek, magazijn en heftruck? Dan ben ik op zoek naar jou!

Elektromonteur – Attero – WIJSTER
Het onderhouden van de elektrische installaties en het verhelpen van alle voorkomende elektrische storingen. Dat is wat jij gaat doen als elektromonteur bij Attero.

Medewerker corona testlijn GGD – Thuiswerken – MBO, 10 euro per uur
Als medewerker corona testlijn heb je minimaal een mbo4 opleiding of hbo werk- en denkniveau. Daarnaast ben je 32 uur in de week beschikbaar.

Medewerker bron- en contact onderzoek GGD – Start People – Thuiswerken (40 uur per week, €13 per uur)
Wil je graag je steentje bijdrage aan bestrijding van het Corona/COVID-19 virus? Heb je dan ook nog eens werkervaring in het klantcontact? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Gezellig feestcafé op Grieks eiland zoekt nieuwe teamleden!
Waarom een zomer blijven in Nederland als je op avontuur kan! Werken op Kos is garantie op onvergetelijke avonturen, waardevolle werkervaring en heel veel zon

Campingmedewerkers gezocht voor luxe campings in Europa!
Heb jij altijd al een avontuur aan willen gaan in het buitenland als campingmedewerker? Wil je hard werken in ruil voor een goede toevoeging op je cv, het verder ontwikkelen van je talen én de tijd van je leven? Dan is werken als campingmedewerker in het buitenland iets voor jou!

Een druk bezocht restaurant op Mallorca zoekt personeel!
Na bijna een jaar vol onzekerheid en afwachten, is het zo ver, betere tijden komen er aan. Mallorca is gestart met het vaccinatie programma en de zomer van ons leven staat voor de deur.

Tip! Volg ons ook op social media:
Vacatures Hoogeveen Facebook
Vacatures Hoogeveen LinkedIn
Vacatures Hoogeveen Twitter

Heeft u zelf een vacature?
Voor slechts 5 euro plaatsen wij uw vacature op onze site, op onze Facebookpagina, op LinkedIn, op Twitter EN in onze nieuwsbrief.
Stuur een PM naar onze Facebookpagina voor meer info: https://www.facebook.com/Vacatures-Hoogeveen-122103521312742

Deze nieuwsbrief kun je ook op onze website lezen:
https://www.vacatures-hoogeveen.nl/vierde-nieuwsbrief-vacatures-hoogeveen/

Fijn weekend gewenst allemaal!