Operator – SIT Controls BV – Hoogeveen

Randstad Hoogeveen

Heb jij een MBO 3 of 4 opleiding in de technische richting op zak? En is werken in een 3-ploegendienst op jouw lijf geschreven? Dan ben jij wellicht dé operator waarnaar SIT Controls op zoek is! Je startsalaris ligt op € 12,91 bruto per uur, afhankelijk van jouw opleiding en ervaring.

Wat bieden wij jou
Een salaris vanaf € 12,91 bruto per uur
Een ploegentoeslag van 20%
Reiskostenvergoeding (max. € 7,60 per dag)
Persoonlijke begeleiding van onze eigen Janneke
Bij goed functioneren kans op een vast contract

Wie ben jij
Je bent iemand die goed kan samenwerken, maar dat niet alleen:

Je hebt minimaal een relevante MBO 3 of 4 opleiding op zak;
Technisch inzicht is een must, een VAPRO diploma een pré;
Je bent een enthousiaste aanpakker en ziet werk liggen;
Je woont binnen een straal van 30 km rondom Hoogeveen;
Je hebt eigen vervoer ter beschikking.

Wat ga je doen
SIT Controls is gespecialiseerd in het maken van printplaten voor HR-ketels van diverse grote merken. Als operator bedien jij de machines in de machinekamer. Ook zul je kleine storingen gaan verhelpen. Verder vervang je de rollen met onderdelen en stel je de machines in. Tot slot test je ook de printplaten op goed functioneren voordat deze naar de afdeling Expeditie gaan.

Waar ga je werken
In de machinekamer worden de printplaten machinaal bestückt met kleine onderdelen. Zodra deze klaar zijn gaan ze door naar de afdeling ‘’expeditie’’. Hier wordt de laatste hand gelegd aan de printplaten. De onderdelen die niet door de machine op de printplaten gestuct worden, worden door een medewerker handmatig toegevoegd.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Wat vind jij er van?


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Hoogeveen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...