Operator – Fokker – Hoogeveen

Fokker Hoogeveen

Een uitstekend salaris van € 17,44 – 19,06 per uur!

Ben je graag bezig met je handen? Merk je dat veel functies in de techniek of productie te eentonig zijn voor jou? Wil je dat geen dag hetzelfde is? Zoek je een baan waar je bezig bent met techniek en meewerkt aan de bouw van vliegtuigen? Dan is GKN Fokker in Hoogeveen op zoek naar een operator zoals jij!

Als operator ga je aan de slag bij de wikkelbank. Je bedient de wikkelbank en lost kleine storingen op. Hartstikke leuk natuurlijk! Maar wat de functie echt leuk maakt, is de afwisseling. Naast het werken met de wikkelbank, ga je ook aan de slag als lamineur. Als lamineur ga je nauwkeurig kunststoffen in een mal plakken.

GKN Fokker is specialist in het ontwerpen, de ontwikkeling en de fabricage van lichtgewicht constructies. Ook ontwerpt en ontwikkelt GKN Fokker, modules en landingsgestel voor de lucht-en ruimtevaart en defensie-industrie.
GKN biedt jou een baan voor langere tijd, met kans op een contract bij GKN Fokker zelf.

Lees hier meer…

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Hoogeveen in je mail.
Klik hier om je in te schrijven…

Wat vind jij er van?


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Hoogeveen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...