Kampeershop medewerker (fulltime) – Reinders Rekreatie – Hoogeveen

Reinders Rekreatie

Reinders Rekreatie is een dynamisch kampeerbedrijf met vestigingen in Hoogeveen en Leeuwarden. Op de vestiging Hoogeveen zijn wij officieel dealer van de topmerken Dethleffs, Fendt, Knaus en [email protected]

We beschikken over een ruime showroom en een moderne werkplaats waar men zich richt op onderhoud, reparatie en schadeherstel. Tevens hebben we een grote afdeling voortenten/luifels en kampeerartikelen en caravanaccessoires met een zeer uitgebreid programma voor de tent- en caravankampeerder.

Wij voeren de voortent/luifel merken: Doréma, Fiamma, Herzog, Isabella, Kampa, Starcamp, Thule en Unico.

Voor onze vestiging in Hoogeveen zijn wij op zoek naar een

Kampeershop medewerker met commercieel talent

Het betreft hier een fulltime functie, van dinsdag t/m zaterdag en koopavond van april t/m september. Je werkzaamheden bestaan uit adviseren en verkopen van voortenten/luifels en kampeerartikelen en accessoires en op orde en op voorraad houden van de winkel.

Voor deze veelzijdige functie zoeken we een enthousiaste kandidaat met gevoel voor commercie en techniek en een klant- en resultaatgerichte instelling. De voorkeur gaat uit naar iemand met een afgeronde MBO nivo 4 opleiding en verkoopervaring.

Affiniteit met de kampeerbranche is een pré!

Lees hier meer…

Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Hoogeveen in je mail.
Klik hier om je in te schrijven…

Wat vind jij er van?


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Hoogeveen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...