Gastvrouw/Heer vaccinatielocatie met EHBO (regio Drenthe)

Rode Kruis

Het helpen van mensen in nood om de hoek en ver weg, vanuit het hart en met de mouwen opgestroopt, dát is waar het Nederlandse Rode Kruis (NRK) voor staat.

Dit doet het Rode Kruis door het vergroten van de weerbaarheid van mensen zodat zij zichzelf en anderen helpen in noodsituaties en door het bieden van noodhulp en het vergroten van de hulpvaardigheid en hulpbereidheid. Het Rode Kruis verleent in Nederland samen met meer dan veertienduizend vrijwilligers Noodhulp, Evenementenhulp, Eerste Hulp(onderwijs), Burgerhulp en helpen we mensen met het voorbereiden op en voorkomen van noodsituaties. Het NRK werkt vanuit zeven grondbeginselen: menslievendheid; onpartijdigheid; neutraliteit; onafhankelijkheid; vrijwilligheid; eenheid; algemeenheid. Het Rode Kruis speelt tijdens de COVID-19 crisis een belangrijke ondersteunende rol in de zorg. Zo ondersteunt het Rode Kruis de GGD bij uitvoeren van testen in de teststraat en heeft zij mobiele testteams voor het afnemen van thuistesten.

Nu het vaccineren tegen COVID-19 in Nederland in week 1 van 2021 gaat starten zijn wij op zoek naar gastheren en gastvrouwen (in het bezit van een EHBO-diploma) in 10 regio’s. De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit begeleiden van de bezoekers aan de vaccinatielocatie. U dient als Gastvrouw/heer herkenbaar te zijn als EHBO-er. Op het gebied van EHBO zijn uitsluitende de normale handelingen toegestaan, u zult alleen optreden als EHBO-er als de situatie hierom vraagt. Een werkinstructie wordt opgesteld m.b.t. de meest voor de hand liggende handelingen. Tijdens de werkzaamheden worden persoonlijke beschermingsmiddelen gedragen, deze worden aan u verstrekt.

Functie eisen

– EHBO diploma;
– Representatief;
– Communicatief;
– VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Uren: 8 tot 40 uur per week
Dienstverband: bijbaan, parttime, fulltime

Lees hier meer…

Wat vind jij er van?


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Hoogeveen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...