Administratief medewerker (36 uur per week) – Actief Werkt! – Hoogeveen

Actief Werkt! uitzendbureau

Administratief medewerker
Sta jij open voor een tijdelijke baan tot in ieder geval het einde van 2021? Ben je per direct voor 36 uur beschikbaar? Met jouw werkervaring in de orderadministratie kun je komen te werken in een internationaal levensmiddelenbedrijf.

Voor onze opdrachtgever in Hoogeveen zoeken wij voor de afdeling export een medewerker orderadministratie. Wil jij deel uitmaken van een gezellig team? Lees dan snel verder!

Wat ga je precies doen?
Je ontvangt orders via verschillende kanalen en dit verwerk je in het systeem. Je controleert de beschikbaarheid en voert de orders door, de klant ontvangt daarvan de bevestiging. Je plant wegtransport en zeevracht in en draagt zorg voor de nodige documenten, zoals transport- en douanedocumenten. Je stemt af met de klanten over de benodigde verzekeringen, vergunningen en certificaten en dit samen vormt het dossier. Tevens controleer je de facturen en de aangeleverde gegevens ten behoeve van de facturatie. Je bewaakt het orderproces, stelt prijsopgaves op en zorgt voor een goede relatie met afnemers.

In deze functie is het belangrijk dat je 2 vreemde talen spreekt, onder andere Duits.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Wat vind jij er van?


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Hoogeveen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...